Rumah > tentang kami

Foshan Runwell bangunan bahan Co., Ltd. ditubuhkan pada 2015, terletak di Foshan, tengah-tengah pusat pembuatan di dunia jubin. Kami adalah pakar dalam jubin seramik, jubin porcelain, PVC membina bahan, perabot, perkakas kebersihan, mosaic perniagaan kami dan sebagainya, rakan-rakan yang bekerjasama akan seluruh dunia


Perniagaan kami melibatkan:

Pelaburan untuk pembuatan jubin dan mozek

Membekalkan jubin dari China

Perintah OEM untuk pelanggan-pelanggan mengikut sampel ditanda

Projek perundingan

Menguruskan perkhidmatan logistik dari China untuk seluruh dunia

Nilai:

1. pelanggan pertama

2. peningkatan kendiri

3. kejujuran

4. sukar bekerja

5. kerjasama

6. kesyukuran

Moto kami:

Kejujuran adalah menjadi dasar yang terbaik.

Matlamat kami:

Kita meneruskan prinsip "tiada perkhidmatan perniagaan tiada, tiada kualiti kehidupan". Matlamat kami adalah untuk menjadi rakan kongsi yang boleh dipercayai di China selama-lamanya.

Pasukan kami:

Kami mempunyai satu pasukan profesional seperti menyelidik, mengeluarkan, mengagihkan, mengawal kualiti, pembungkusan yang menyelia, logistik yang mengatur memberi gred tertinggi produk, harga yang kompetitif dan perkhidmatan pelanggan yang memuaskan kepada pelanggan-pelanggan kami.

Pengalaman eksport kami:

Kami mempunyai pelbagai pengalaman eksport, pelanggan-pelanggan kami secara meluas dari Timur Tengah, negara-negara Asia Tenggara, Afrika, Amerika Utara dan Eropah akan sentiasa kami Khazanah besar; Kami akan melakukan segala-galanya untuk mencapai situasi menang menang untuk kedua-dua pihak.

Anda dialu-alukan ceria untuk melakukan perniagaan dengan kami dan mencipta masa depan yang cemerlang bersama-sama.